Service auto pentru camioane, microbuze și autoturisme:

 

    Service-ul nostru este autorizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul personalului inalt calificat, oferim toata gama servicii, respectiv:

 •  Mecanica si electrica

    RAVY PREST va pune la dispozitie un atelier configurat de mecanica dotat cu echipament tehnic de ultima generatie, menit sa ofere servicii premium in cel mai scurt timp si garantia unor lucrari de calitate. Cu  o experienta vasta de lucru, mecanicii nostrii sunt gata sa solutioneze orice reparatii pentru asigurarea unei stari tehnice excelente a masinii tale.

 •  Vopsitorie

    Materialele si consumabilele folosite in procesul de vopsitorie si dispozitivele profesionale de slefuit sunt doar o parte dintre elementele care determina realizarea unor executii premium.

 • Tinichigerie

     Personalul beneficiaza de mijloace tehnice avansate si sisteme care isi dovedesc performanta in indreptarea elementelor de caroserie si in repararea structurilor de rezistenta.

 •  Atelier mobil

    Suntem alaturi de dumneavoastra cand intampinati probleme pe drum si ne deplasam pentru  reparatia vehiculului dumneavoastra.

Contactează-ne

Alexandru Beu

alexandru.beu@ravytransport.ro

Alexandru Beu

0723 568 571

  Nume*

  Adresa de email*

  Telefon*:

  Subiect*

  Mesajul dumneavoastră*:


  Citește regulamentul general privind protecția datelor

  DE CE SA NE ALEGI?

  SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

  Respectul partenerilor noștri!

  SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

  Asigurare marfa și preluare riscuri!

  CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

  Punctualitate, respect si încredere.

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

  VIZIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!