SERVICE AUTO

Service auto pentru camioane, microbuze și autoturisme:

    Service-ul nostru este autorizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul personalului inalt calificat, oferim toata gama servicii, respectiv:

  •  Mecanica si electrica

    RAVY PREST va pune la dispozitie un atelier configurat de mecanica dotat cu echipament tehnic de ultima generatie, menit sa ofere servicii premium in cel mai scurt timp si garantia unor lucrari de calitate. Cu  o experienta vasta de lucru, mecanicii nostrii sunt gata sa solutioneze orice reparatii pentru asigurarea unei stari tehnice excelente a masinii tale.

  •  Vopsitorie

    Materialele si consumabilele folosite in procesul de vopsitorie si dispozitivele profesionale de slefuit sunt doar o parte dintre elementele care determina realizarea unor executii premium.

  • Tinichigerie

     Personalul beneficiaza de mijloace tehnice avansate si sisteme care isi dovedesc performanta in indreptarea elementelor de caroserie si in repararea structurilor de rezistenta.

  •  Atelier mobil

    Suntem alaturi de dumneavoastra cand intampinati probleme pe drum si ne deplasam pentru  reparatia vehiculului dumneavoastra.

CONTACTEAZĂ-NE

Alexandru Beu

0723 568 571

Alexandru Beu

alexandru.beu@ravytransport.ro

Contact default

MISIUNEA NOASTRĂ

Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!

 

De ce sa ne alegi?

SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

Respectul partenerilor noștri!

SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

Asigurare marfa și preluare riscuri!

CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

Punctualitate, respect si încredere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce să ne alegi?

Firma noastră are o vastă experiență în industria transporturilor, cu o echipă de profesioniști bine instruiți și experimentați. Suntem dedicați să oferim servicii de încredere și de cea mai înaltă calitate.

Cu ce ne diferențiem de competiție?

Ne deosebim prin flota noastră de vehicule moderne și bine întreținute. Aceasta asigură nu doar eficiența transportului, ci și siguranța mărfurilor dvs.

Costurile sunt personalizate?

Da, costurile serviciilor noastre de transport sunt personalizate pentru fiecare client în parte. Înțelegem că fiecare companie are nevoi și cerințe diferite de transport, iar acest lucru influențează costul total al serviciilor noastre. Pentru a vă oferi o cotă de preț exactă și competitivă, vă invităm să ne contactați și să discutăm în detaliu despre cerințele dvs. de transport.

PARTENERII NOȘTRI

Camioane
0
Angajați
0
Țările acoperite
0
Ani de experiență
0