Începe chiar azi sa folosești serviciile noastre.

Alături de noi poți duce afacerea la un alt nivel.

TRANSPORT INTERN

Potențialii colaboratori trebuie sa dețină ansamblu cap tractor cu semiremorca prelata, decopertabila, standard sau mega sau doar cap tractor standard.

TRANSPORT TUR-RETUR

Potențialii colaboratori trebuie sa dețină ansamblu cap tractor minim EURO5 EEV + semiremorca prelata decopertabila, code XL sau doar cap tractor minim EURO5 EEV.

TRANSPORT INTERNAȚIONAL

 Service-ul nostru este autorizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul personalului inalt calificat, oferim toata gama servicii, respectiv: mecanica si electrica, vopsitorie, …

COLABORATORI

Potențialii colaboratori interni trebuie sa fie posesori de ansamblu cap tractor cu semiremorca prelata, decopertabila, standard sau mega.

CASA DE EXPEDIȚII

Ca urmare a dezvoltării firmei, in anul 2007, am înființat Casa de expediții RAVY SPEDITION, prin care va oferim serviciile noastre, prin operatori de expediție cu experiența in domeniu si o buna colaborare cu firme renumite..

SERVICE AUTO

 Service-ul nostru este autorizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul personalului inalt calificat, oferim toata gama servicii, respectiv: mecanica si electrica, vopsitorie, tinichigerie, atelier mobil.

NOI SUNTEM RAVY PREST

Suntem o companie de servicii logistice si transport rutier de marfă, înființată în anul 2005, în Sibiu.

 

RAVY PREST este unul dintre cei mai importanți actori de pe piața românească de transport internațional și intern, o prezență permanentă pe autostrăzile europene. Valorile după care ne ghidăm sunt calitatea, siguranța, eficiența, satisfacția clienților și transparența afacerilor. Faptul că suntem strategic poziționați în centrul României ne oferă un avantaj major în ceea ce privește livrările pe termen scurt, eficiența și promptitudinea, camioanele noastre fiind capabile să sosească cât mai curând posibil, oriunde în țară. Poziția geografică și flexibilitatea ne permit să răspundem rapid la o mare varietate de cereri de transport.Suntem una dintre puținele companii de transport românești care oferă servicii de logistică integrată combinate cu serviciile proprii de transport.