CASĂ DE EXPEDIȚII

Ca urmare a dezvoltarii firmei, in anul 2007, am infiintat Casa de expeditii RAVY SPEDITION, prin care va oferim serviciile noastre, prin operatori de expeditie cu experienta in domeniu si o buna colaborare cu firme renumite si ceilalti colegi transportatori.

Echipa de profesioniști formata din peste 30 de dispeceri!

  • Persoana dedicata in relatia dintre client si Ravy Prest & Spedition
  • Relație business de tip win-win
  • Orientarea catre client si satisfacerea nevoilor acestuia
  • Promptitudinea in soluționarea situațiilor neprevăzute
  • Informarea proactive a clientului
  • Propunerea de soluții competitive de transport
  • Customer experience

CONTACTEAZĂ-NE

Contact default

MISIUNEA NOASTRĂ

Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!

 

De ce sa ne alegi?

SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

Respectul partenerilor noștri!

SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

Asigurare marfa și preluare riscuri!

CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

Punctualitate, respect si încredere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce să ne alegi?

Firma noastră are o vastă experiență în industria transporturilor, cu o echipă de profesioniști bine instruiți și experimentați. Suntem dedicați să oferim servicii de încredere și de cea mai înaltă calitate.

Cu ce ne diferențiem de competiție?

Ne deosebim prin flota noastră de vehicule moderne și bine întreținute. Aceasta asigură nu doar eficiența transportului, ci și siguranța mărfurilor dvs.

Costurile sunt personalizate?

Da, costurile serviciilor noastre de transport sunt personalizate pentru fiecare client în parte. Înțelegem că fiecare companie are nevoi și cerințe diferite de transport, iar acest lucru influențează costul total al serviciilor noastre. Pentru a vă oferi o cotă de preț exactă și competitivă, vă invităm să ne contactați și să discutăm în detaliu despre cerințele dvs. de transport.

PARTENERII NOȘTRI

0
Camioane
0
Angajați
0
Țările acoperite
0
Ani de experiență