Transportul de marfa este cel mai des întâlnit serviciu solicitat de către clienții noștri. Va punem la dispoziție camioane cu semiremorca prelata standard sau mega, pentru transportul de marfa in Romania.

 Pe lângă transportul cu flota proprie prin casa de expediții cu ajutorul colaboratorilor noștri putem găsi soluții de transport pentru marfa dumneavoastră pe întreg teritoriul României, atât in regim de grupaj (LTL), cat si in regim de camion complet (FTL). De obicei, mărfurile generale se transporta pe europaleți standard sau pe paleți de diferite dimensiuni.

Suntem o firma de prestigiu in ceea ce privește serviciile de transport marfa intern, ani la rândul clasând-ne printre cele mai eficiente companii. Dispunem de o flota de mașini la standarde europene si șoferi cu experiența in transportul de marfa intern si international.

Contactează-ne

Silviu Cindea

silviu@ravytransport.ro

Silviu Cindea

0729 261 261

  Nume*

  Adresa de email*

  Telefon*:

  Subiect*

  Mesajul dumneavoastră*:


  Citește regulamentul general privind protecția datelor

  DE CE SA NE ALEGI?

  SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

  Respectul partenerilor noștri!

  SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

  Asigurare marfa și preluare riscuri!

  CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

  Punctualitate, respect si încredere.

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

  VIZIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!