Descoperă acum serviciile noastre

Suntem o companie de servicii logistice si transport rutier de marfă, înființată în anul 2005, în Sibiu.

 

RAVY PREST este unul dintre cei mai importanți actori de pe piața românească de transport internațional și intern, o prezență permanentă pe autostrăzile europene. Valorile după care ne ghidăm sunt calitatea, siguranța, eficiența, satisfacția clienților și transparența afacerilor. Faptul că suntem strategic poziționați în centrul României ne oferă un avantaj major în ceea ce privește livrările pe termen scurt, eficiența și promptitudinea, camioanele noastre fiind capabile să sosească cât mai curând posibil, oriunde în țară. Poziția geografică și flexibilitatea ne permit să răspundem rapid la o mare varietate de cereri de transport.Suntem una dintre puținele companii de transport românești care oferă servicii de logistică integrată combinate cu serviciile proprii de transport.

 

Compania are acum o flotă formată din peste de 80 de camioane, cea mai mare parte ansambluri cap tractor si semiremorcă. Flota este furnizată de producători renumiți – SCANIA, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCHMITZ, contractele încheiate cu acestia ne permit să avem tot timpul o flotă nouă care să respecte cele mai recente și cele mai înalte standarde de siguranță rutieră și de mediu. Vă stăm la dispoziţie pentru toate tipurile de activităţi, legate de transportul de marfuri.

 

Totodată, serviciul de transport persoane poate fi oferit de catre partenerul nostru, Art Reisen.

 

Prin intermediul service-ului nostru, dotat cu echipamente de ultima generatie oferim toata gama servicii, respectiv: mecanica, tinichigerie, climatizare auto, depanare in traseu, mentenata pe baza de contract si revizii pentru obtinere ITP.

 

Suntem o companie de servicii logistice si transport rutier de marfă, înființată în anul 2005, în Sibiu.Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

PARTENERII NOȘTRI

0
Camioane
0
Angajați
0
Țările acoperite
0
Ani de experiență