S.C. RAVY PREST S.R.L. oferă servicii de transport rutier de mărfuri generale intern si international. Traficul este coordonat de profesioniști, care urmăresc permanent marfa. Cu o experiența îndelungată, angajații noștri sunt gata oricând sa rezolve necesitățile de transport ale clienților noștri. Serviciile noastre de transport se bazează pe promptitudine, rapiditate, seriozitate și responsabilitate.

In momentul de fata, transportul rutier de marfa nu cunoaște granite si de aceea soluțiile noastre trebuie sa fie unele cat mai de diversificate, flexibile si mai adaptate cerințelor clienților noștri.

Cu maxima seriozitate efectuam transporturi pentru clienți din toata Europa si continuam sa ne extindem aria de acoperire.

69575600_1171328969729930_3511133857514520576_o
vga_5608
Contactează-ne

  Nume*

  Adresa de email*

  Telefon*:

  Subiect*

  Mesajul dumneavoastră*:


  Citește regulamentul general privind protecția datelor

  DE CE SA NE ALEGI?

  SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

  Respectul partenerilor noștri!

  SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

  Asigurare marfa și preluare riscuri!

  CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

  Punctualitate, respect si încredere.

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

  VIZIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!