TRANSPORT TUR-RETUR

Suntem firma de transport rutier de marfa si operam într-o piața in care competiția este acerba, iar pentru a ne diferenția oferim servicii personalizate clienților noștri de cea mai înalta calitate. Fiecare comanda este tratata individual cu maxima seriozitate. Astfel, va oferim servii de transport marfa din Romania in Europa si retur, prin cele mai sigure si rapide rute posibile.

Experiența dobândită in decursul anilor ne plasează într-un loc fruntaș in cadrul firme de profil, atât in ceea ce privește transportul intern, cat si cel international.

Suntem o firma de prestigiu in ceea ce privește serviciile de transport marfa intern, ani la rândul clasând-ne printre cele mai eficiente companii. Dispunem de o flota de mașini la standarde europene si șoferi cu experiența in transportul de marfa intern si international. Pe lângă transportul cu flota proprie prin casa de expediții cu ajutorul colaboratorilor noștri putem găsi soluții de transport pentru marfa dumneavoastră pe întreg teritoriul României, atât in regim de grupaj (LTL), cat si in regim de camion complet (FTL). De obicei, mărfurile generale se transporta pe europaleți standard sau pe paleți de diferite dimensiuni.

CONTACTEAZĂ-NE

Alexandru Neicu

0736 623 202

Alexandru Neicu

alexandru.neicu@ravytransport.ro

Error: Contact form not found.

MISIUNEA NOASTRĂ

Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!

 

De ce sa ne alegi?

SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

Respectul partenerilor noștri!

SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

Asigurare marfa și preluare riscuri!

CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

Punctualitate, respect si încredere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce să ne alegi?

Firma noastră are o vastă experiență în industria transporturilor, cu o echipă de profesioniști bine instruiți și experimentați. Suntem dedicați să oferim servicii de încredere și de cea mai înaltă calitate.

Cu ce ne diferențiem de competiție?

Ne deosebim prin flota noastră de vehicule moderne și bine întreținute. Aceasta asigură nu doar eficiența transportului, ci și siguranța mărfurilor dvs.

Costurile sunt personalizate?

Da, costurile serviciilor noastre de transport sunt personalizate pentru fiecare client în parte. Înțelegem că fiecare companie are nevoi și cerințe diferite de transport, iar acest lucru influențează costul total al serviciilor noastre. Pentru a vă oferi o cotă de preț exactă și competitivă, vă invităm să ne contactați și să discutăm în detaliu despre cerințele dvs. de transport.

PARTENERII NOȘTRI

Camioane
0
Angajați
0
Țările acoperite
0
Ani de experiență
0