Suntem firma de transport rutier de marfa si operam într-o piața in care competiția este acerba, iar pentru a ne diferenția oferim servicii personalizate clienților noștri de cea mai înalta calitate. Fiecare comanda este tratata individual cu maxima seriozitate. Astfel, va oferim servii de transport marfa din Romania in Europa si retur, prin cele mai sigure si rapide rute posibile.

Experiența dobândită in decursul anilor ne plasează într-un loc fruntaș in cadrul firme de profil, atât in ceea ce privește transportul intern, cat si cel international.

Contactează-ne

Alexandru Neicu

alexandru.neicu@ravytransport.ro

Alexandru Neicu

0736 623 202

  Nume*

  Adresa de email*

  Telefon*:

  Subiect*

  Mesajul dumneavoastră*:


  Citește regulamentul general privind protecția datelor

  DE CE SA NE ALEGI?

  SUPORT DEDICAT LA INDEMANA

  Respectul partenerilor noștri!

  SERVICII LOGISTICE INTEGRATE!

  Asigurare marfa și preluare riscuri!

  CU CE NE DEOSEBIM FAȚĂ DE COMPETIȚIE

  Punctualitate, respect si încredere.

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Privim toți clienții noștri ca parteneri. Prin urmare, conducerea companiei, dispecerii și șoferii, toți ne străduim să avem o relație solidă și durabilă cu beneficiarii noștri, căutând împreună cu ei noi nivele pentru îmbunătățirea și optimizarea calității serviciilor pe care le oferim.

  VIZIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea si viziunea companiei noastre sunt oferirea de soluții de logistica si transport care sa se încadreze într-un standard înalt si constant de calitate, pentru a satisface exigentele si nevoile partenerilor noștri. Obiectivul nostru este acela de a fi mereu alături de aceștia, la timp si in siguranța!